Verzending


Al Uw vragen omtrent verzending worden hier beantwoordt.
Neem deze pagina dus even goed door.Wij hanteren 2 mogelijkheden voor levering: Afhalen en Verzenden

Let op! Wij kunnen geen garanties geven omtrent de levertijden. Wij geven hier via de website en de mails een indicatie van op, die meestal klopt. Echter, op het moment dat wij het pakket afgeven bij PostNL, hebben wij geen invloed meer hierop. De indicaties zijn wel betrouwbaar, maar nooit een garantie.
Van alle artikelen zijn de gewichten bekend in de webshop en hierdoor worden de verzendkosten automatisch berekend (indien U de juiste categorie verzending en land kiest). In de gewichten is enige marge ingebouwd om rekening te houden met de verpakking voor verzending.


Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?

In principe verzenden wij alles als de betaling binnen is zo snel mogelijk. Echter is dit nooit te garanderen, omstandigheden kunnen voor vertragingen zorgen. Als de verzenddag een vakantie/feestdag is, verschuift de verzending naar de volgende werkdag. Bestellingen kunnen in het algemeen worden verzonden als ze op de betreffende dag voor 12 uur s'middags zijn besteld en betaald.

Daarna hangt het van de transporteur af, hoe snel de levering bij u aankomt.
PostNL geeft aan dat levering binnen 1 a 2 werkdagen plaatsvindt, binnen Nederland bijna altijd de dag nadat U de tracking info ontvangt. Indicaties voor andere landen zijn: Belgie - 1 a 2 werkdagen, Duitsland - 2 a 3 werkdagen, Andere landen - geen exacte indicatie beschikbaar.

Let op! Wij kunnen geen garanties geven omtrent de levertijden. Wij geven hier via de website en de mails een indicatie van op, die meestal klopt. Echter, op het moment dat wij het pakket afgeven bij PostNL, hebben wij geen invloed meer hierop. De indicaties zijn wel betrouwbaar, maar nooit een garantie.
Hier zijn de links voor tracking van Uw zending:
     PostNL Track & Trace


Wordt een bestelling als pakket of in een enveloppe verzonden?

Artikelen die klein genoeg zijn, worden als Brievenbuspakket verzonden. Zoniet, dan als pakket. De formaten en gewichten van alle artikelen zijn bekend in de webshop en de beschikbare opties worden automatisch aangegeven.


Zijn er nog bijkomende kosten?

Maar in 3 situaties komen er kosten bovenop uw aankoop bedrag:


De overige betalingsmogelijkheden zijn gratis.

MrBully berekent ook geen verdere "Handlingkosten" of "Verpakkingskosten". De kosten voor verzending worden 1 op 1 in rekening gebracht en voor het verpakken van uw bestelling betaald u dus niets. Wij doen er alles aan om uw bestelling keurig en veilig in te pakken.


Wat zijn de termijnen bij Koop op Afstand?

Er zijn 4 belangrijke termijnen wettelijk bepaald:

De wettelijke termijn voor al deze periodes is vastgesteld op 14 kalenderdagen.


Mijn land staat niet tussen de te kiezen landen, en nu?

In dat geval plaatst U gewoon een bestelling voa de webshop, selecteert bij verzendoptie "Ophalen in Lelystad" en als betaaloptie "Overboeking Vooraf". Wij zullen dan de verzendkosten berekenen en U een orderbevestiging mailen, waarna U deze kunt betalen. Indien de kosten te hoog uit vallen, kunt U altijd nog de bestelling anuleren. Prijzen en meer informatie voor andere landen kunt u opvragen


Staan jullie Algemene Voorwaarden online?

Die kun je ten alle tijden bekijken en downloaden.

Om dit te lezen heb je een PDF-Reader nodig. Wij adviseren de lichtgewicht en veilige Foxit Reader.


Voor verzending wordt gebruikt gemaakt van PostNL:
Nederland

Tarief


Brievenbuspakket *

4.85 euro


Thuisadres

7.35 euro


Enkel Thuisadres **

7.70 euro


Aangetekend **

7.80 euro


Enkel Thuisadres
Aangetekend **

7.95 euro


Land

Tarief


Belgie

11.50 euro


Bulgarije

31.00 euro


Denemarken

17.50 euro


Duitsland

11.50 euro


Estland

31.00 euro


Finland

22.50 euro


Frankrijk

17.00 euro


Griekenland

31.00 euro


Hongarije

23.50 euro


Ierland

22.50 euro


Italie

18.50 euro


Letland

31.00 euro


Litouwen

31.00 euro


Luxemburg

14.50 euro


Malta

25.00 euro


Noorwegen

25.00 euro


Oostenrijk

17.00 euro


Polen

23.50 euro


Portugal

21.50 euro


Roemenie

31.00 euro


Slovenie

24.00 euro


Slowakije

20.00 euro


Spanje

20.00 euro


Tsjechie

20.00 euro


Verenigd Koninkrijk

14.50 euro


Zweden

24.00 euro


Zwitserland

24.50 euro


Prijzen en meer informatie voor andere landen kunt u opvragen

* Via Brievenbuspakket kunnen wij enkel de volgende artikelen verzenden: Maskers, de meeste 1 Adult Shirt, 1 of 2 van de meeste Kids Shirts, Losse Accessoires. De webshopsoftware houdt hier automatisch rekening mee en zal het correcte tarief aanbieden, ook indien een artikel niet geschikt is voor Brievenbuspakket.


** Let op! Enkel Thuisadres, Aangetekend, en Enkel Thuisadres Aangetekend zijn enkel beschikbaar voor Pakketpost, niet voor Brievenbuspost. Als U een van deze optie kiest zal het pakket dus altijd berekend en verzonden worden als pakket.3 uit de Top 10 Populairste Artikelen van de afgelopen maand!


Paige Zombies

Paige Zombies


Euro 12.50